Boligventilasjon Bergen

Boligventilasjon i Bergen

Riktig boligventilasjon – En investering i livskvalitet

Hjemmet er et sted hvor mange mennesker tilbringer store deler av døgnet. Luftkvaliteten i stue, kjøkken, bad og soverom er dermed viktig. Mange norske boliger er i dag altfor dårlig ventilerte — dette kan over tid lede til en rekke respirasjonsrelaterte helseplager. Dårlig ventilasjon kan også medføre varige skader på selve boligen, i form av blant annet fuktskader og sopp.

Et godt ventilasjonsanlegg skal bidra til sunt og behagelig inneklima, begrense luftfuktighet for å unngå kondens og fuktskader, og utnytte energi effektivt. Det finnes flere metoder for ventilasjon av bolig: Naturlig avtrekksventilasjon, mekanisk avtrekksventilasjon eller mekanisk balansert ventilasjon. Les mer om de ulike typene ventilasjon her.

VN Service AS utfører boligventilasjon

Hos VN Service AS er ventilasjon vår hovedvirksomhet. Med over 30 års erfaring utfører vi alle typer oppdrag innen boligventilasjon, nøye etter forskrifter og kundens behov. Dersom du ønsker en faglig vurdering av boligens inneklima, er vi beredt til å hjelpe. Dersom du har mistanke om dårlig inneklima i din bolig — Kontakt oss. Vi kommer på uforpliktende befaring og gir deg et konkret pristilbud på arbeidet.