Kontorventilasjon Bergen

Kontorventilasjon i Bergen

God kontorventilasjon – En forutsetning for trivsel og produktivitet

Godt inneklima er av fundamental nødvendighet for et behagelig og velfungerende arbeidsmiljø. Likevel opplever mange arbeidstakere dårlig inneklima på sitt kontor, ofte på grunn av stor varmeavgivelse fra mennesker og datamaskiner, eller et gammelt ventilasjonsanlegg som ikke lenger fungerer slik det skal. Sollys gjennom vinduer kan bidra til ytterligere tung luft. I sum er disse faktorene påvist å bidra til nedsatt konsentrasjonsevne og produktivitet hos de ansatte. Man kan også oppleve luftveisplager, hodepine og andre helsemessige ulemper.

Er kontoret derimot godt ventilert, vil trivselen på arbeidsplassen øke og sykefravær hos de ansatte reduseres. Arbeidstilsynet legger offentlige føringer for godt inneklima på arbeidsplassen — Les deres faktaside om inneklima her.

VN Service AS utfører kontorventilasjon

Hos VN Service AS har vi lang erfaring innen ventilasjon av kontor og kontorlandskap. Vi har gode referanser over hele Bergen og omegn, og kommer gjerne på uforpliktende befaring av ditt kontorbygg. Kontakt oss for en hyggelig samtale.